Web Analytics Made Easy - Statcounter

در میان تجمعاتی که در چند شهر ایران به دعوت کانال‌های معاند شکل گرفته بود، گوهردشت کرج یکی از شهر‌هایی بود که التهاب بیشتری داشت و بسیار مورد تبلیغ ضدانقلاب قرار گرفت.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کیانوش رضایی؛ این، گزارش بیست است. هدیه ما  که در انتهای یک روز شلوغ و پرکار، شما را به خواندن یک گزارش خبری، از یک موضوع مهم علمی-دانشگاهی دعوت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
روزهای زوج از صفحه «دانشگاه» و روزهای فرد از صفحه «استان‌ها» با گزارش 20 در کنار شما خواهیم بود. این، قرار ثابت  ما با شماست: از شنبه تا پنجشنبه، راس ساعت هشت شب، خبرگزاری دانشجو، گزارش بیست. 
  این روز‌ها با نوسانات قیمت ارز و سکه و عدم توانایی دولت در کنترل بازار ارز و روزافزون شدن مشکلات معیشتی و اقتصادی، بیکاری، تورم و همچنین عدم برخورد با مفسدین اقتصادی باعث شده مردم انقلابی و شهید پرور ایران مطالبه گری را بیش از گذشته خواستار شوند که این موضوع همچون همیشه با سوء استفاده منافقین همراه بوده است.


در میان تجمعاتی که در چند شهر ایران به دعوت کانال‌های معاند شکل گرفته بود، گوهردشت کرج یکی از شهر‌هایی بود که التهاب بیشتری داشت و بسیار مورد تبلیغ ضدانقلاب قرار گرفت و شبکه‌های منافقین از هیچ دروغی برای به خیابان کشاندن مردم فروگذار نکردند.


حال موضوع اینجاست که برخی از تواب و لیدر‌ها برای تردد بی چون و چرای خود از لباس‌های زنانه استفاده کردند که این موضوع علاوه بر یک شگرد نخ نما شده در میان منافقین و عادت همیشگی آنان در پوشیدن لباس زنانه برای فرار کردن نیز مورد تمسخر کاربران فضای مجازی قرار گرفت که به برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

علی تاجران یکی از کاربران فضای مجازی در صفحه خود نوشت: دیروز در تجمعات #گوهردشت-کرج حضور زنان بسیار غیرطبیعی بود! تا اینکه امروز خبر دستگیری تعدادی #مرد که در پوشش و گریم #زنانه به عنوان لیدر حضور داشتند و جمعیت زنان را برای اغتشاش تحریک می‌کردند اعلام شد
#الپهلوی


حمیدرضا عبدالمنافی از دیگر کاربران فضای مجازی با انتشار عکسی نوشت: این تصویر مربوط به شب اول به اصطلاح چالش دعوت به تظاهرات گوهردشت کرج است. جالبه #برانداز-پلاستیکی پیرو #الپهلوی مرد توشون نیست پری بلنده هارو به خیابان کشیدند. چه بی ناموس و چه بی شرف هستند این بی وجودان پلاستیکی.
#گوهردشت-کرج


کاربر یاسمن نیز در صفحه خود با تمسخر اقدامات مسیح علینژاد نوشت: بیچاره علینژاد این همه زحمت کشید روسری رو از سرش برداره؛ حالا مرداشونم روسری سر کردن!
#لباس-زنونه


برادر اخوی از فعالین توئیتر در صفحه خود به نسبت به این اقدام زننده نوشت: تو تاکسی نشسته بودم که یهو یه خانمی که آرایش خیلی غلیظی کرده بود سوار شد، ولی با صدای خیلی کلفت مردونه گفت: گوهردشت؟
راننده گفت: شما خانمی یا آقا؟
گفت: براندازم
#لباس-زنونه     باغبان از فعالین دانشجویی استان البرز نیز در توئیتر خود نوشت: رفتم برای تولد خانومم # لباس-زنونه بگیرم فروشنده میگه واقعا روتون نمیشه مثل آدم اعتراض کنید حتما باید #لباس-زنانه بپوشید
بنی صدر و داعش تجربه نشده براتون؟ خجالت نمیکشی؟
عذرخواهی کردم ازش...


کاربر مارتا از دیگر فعالین دانشجویی کرج با انتشار توئیتی در صفحه خود نوشت: این خوشگلا میخان براندازی کنن؟ النگوهات نشکنه یهو؟
#لباس-زنونه


زهرا از دیگر کاربران توئیتر از نقش برانداز‌ها در ایجاد اشتغال چنین نوشت: بازم دم برانداز‌ها گرم که اشتغال ایجاد کردن
از فردا میرم تو کار فروش لباس زنانه، بازارش این روز‌ها خیلی گرمه
#لباس-زنونه     زهرا نوروزی در واکنش به این اتفاق اینگونه توئیت خود را منتشر کرد: هروقت #لباس-زنونه فروشیا شلوغ شد بدونید باز براندازا حسابی رفتن تو حس!  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرج استان البرز گوهردشت منافقین ضدانقلاب توئیتر لباس زنانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۹۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مروری بر نحوه شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آمریکا همزمان با اوج‌گیری تجمعات ضدصهیونیستی در غرب

دانشجویان معترض آمریکایی، از دانشگاه کلمبیا گرفته تا سایر دانشگاه‌های آمریکا، عزم خود را برای دستیابی به خواسته‌های خود مبنی بر توقف همکاری علمی با دانشگاه‌های «اسرائیل» نشان داده‌اند. نکته قابل توجه این است که جنبش همبستگی با فلسطین و فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا ریشه تاریخی طولانی دارد و به قبل از اشغال فلسطین و اعلامیه تشکیل کشور «اسرائیل» در سال ۱۹۴۸ توسط جنبش صهیونیسم بازمی گردد.

وعده‌ بالفور

در سال ۱۹۱۷، پس از آنکه «آرتور بالفور»، وزیر امور خارجه وقت انگلیس، وعده خود را به یهودیان مبنی بر ایجاد وطنی قومی برای آن‌ها در فلسطین اعلام کرد، اعتراضات گسترده‌ای در دانشگاه‌های آمریکا علیه آنچه امروز به عنوان "اعلامیه بالفور" معروف است، انجام شد. دانشجویان عرب و آمریکایی در آن زمان در دانشگاه‌ها تظاهرات و یک «سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم» را تأسیس کردند که بعدها نام آن به «اتحادیه ملی فلسطین» و سپس «اتحادیه ملی عرب» تغییر یافت. اما این پایان کار نبود، بلکه به موازات تأسیس سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم، جنبش دیگری نیز در حمایت از فلسطین در سال ۱۹۲۱، یعنی بیش از ۱۰۰ سال پیش، در دانشگاه‌های آمریکا تشکیل شد. دانشجویان عضو این جنبش در آن زمان در اعتراض به حمایت آمریکا از گروه‌ها و باندهای جنایتکار صهیونیستی در فلسطین مقابل ساختمان کنگره آمریکا تجمع کرده و دست به تظاهرات زدند.

پیش از نکبت ۱۹۴۸

در دهه‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰، آواره کردن فلسطینی‌ها و به دنبال آن مهاجرت شماری از آن‌ها از فلسطین به ایالات متحده افزایش یافت. این موضوع باعث شد، دانشگاه‌های آمریکا گروه زیادی از دانشجویان عرب از جمله فلسطینی را برای ادامه تحصیل جذب کنند. این دانشجویان عرب و فلسطینی نقش بسیار مهمی در آگاه سازی و بیداری دانشجویان آمریکایی نسبت به خطر استعمار انگلیس و تلاش این کشور برای تأسیس کشوری یهودی – صهیونیستی برای یهودیان و آواره کردن فلسطینی‌ها، یعنی صاحبان اصلی این سرزمین ایفا کردند. پس از شکست سال ۱۹۶۷ فلسطینی‌ها از «اسرائیل»، دانشجویان فلسطینی دانشگاه‌های آمریکا نقش برجسته‌ای در شکل گیری اعتراضات تاریخی علیه جنگ ویتنام در دهه ۱۹۶۰ داشتند. «نورا باروز فریدمن» نویسنده آمریکایی در یکی از تألیفات خویش با عنوان «در قدرت ما: دانشجویان آمریکایی برای عدالت در فلسطین سازمان می‌یابند» می‌نویسد که در دهه ۱۹۶۰ جنبش فلسطینی گسترده‌ای در میان دانشجویان وجود داشت. آن‌ها به همین منظور گروهی تحت عنوان "آزادسازی فلسطین" را تشکیل دادند. پس از شکست اعراب از «اسرائیل» در سال ۱۹۶۷ و آغاز دور جدیدی از بیرون راندن و آوارگی فلسطینی‌ها، گروه‌های جدیدی از آوارگان وارد ایالات متحده شدند و حضور فلسطینی‌ها به ویژه در دانشگاه‌های آمریکا افزایش یافت.

گسترش و توسعه جنبش‌های دانشجویی

جنبش دانشجویی آمریکا

با شروع دهه ۱۹۷۰، حضور فلسطینی‌ها در ایالات متحده به شکل چشمگیری توسعه و گسترش یافت و بالطبع یکی از نمودهای این حضور دانشگاه‌ها بود. در مدت کوتاهی، چندین گروه دانشجویی با هدف اساسی فعالیت برای فلسطین تشکیل شد که از جمله آن‌ها می‌توان به «سازمان دانشجویان عرب»، «اتحادیه عمومی دانشجویان فلسطینی» و «انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه‌های عربی-آمریکایی» اشاره کرد که تشکل دانشجویی اخیر توسط «ادوارد سعید»، اندیشمند فقید فلسطینی-آمریکایی تأسیس شد. جنبش دانشجویی آمریکا به فعالیت خود ادامه داد و با هر رویداد مهمی که رخ می‌داد، مانند جنگ اکتبر ۱۹۷۳، حمله به بیروت در سال ۱۹۸۲ و انتفاضه اول فلسطینی‌ها در سال ۱۹۸۷ بر دامنه و گسترده فعالیت‌های خود می‌افزود. این جنبش در دور جدید فعالیت‌هایش تنها به حمایت از فلسطین و فلسطینی‌ها اکتفا نکرد، بلکه همبستگی خود را با آفریقای جنوبی در مبارزه‌اش علیه آپارتاید نیز اعلام کرد که در دهه ۱۹۸۰ اعلام موجودیت کرده بود.

"اسلو" و بازنگری در ساختار جنبش‌های دانشجویی

توافقنامه اسلو

توافقنامه صلح بین سازمان آزادیبخش فلسطین و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۹۳ که به توافقنامه «اسلو» معروف شد، ضربه‌ای به جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بود. پس از امضای این توافقنامه فشارها و اعمال محدودیت‌ها برای همبستگی با فلسطین و حمایت از فلسطینی‌ها توسط دولت‌های آمریکا آغاز شد و هم زمان با تشدید این فشارها و محدودیت‌ها اصطلاح مبالغه‌آمیز "یهودستیزی" ابداع شد تا اتهام آن به هر جنبشی وارد شود که رژیم صهیونیستی و اشغالگری‌ش در فلسطین را رد می‌کرد. همراستا با تشدید فشارها و سرکوب‌ها، دانشجویان فلسطینی‌الاصل ایالات متحده و دانشجویان آمریکایی حامی قضیه فلسطینی نیز اقدام به بازنگری در تشکل‌های خود و تغییر شکل و ماهیت جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های کردند. در این راستا، طی سال‌های گذشته جنبش «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» تشکیل شد. این جنبش اغلب هماهنگی‌ها و سازماندهی‌ها برای برگزاری تظاهرات و تجمعات دانشجویی اعتراض‌آمیز به ویژه پس از تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۷ اکتبر گذشته را آغاز کرد، اعتراضاتی که همچنان ادامه دارد و هر روز بر گستره آن افزوده می‌شود.

شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه

دانشجویان حامی فلسطینی‌ها با اتهامات شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه‌ای در اعتراضات اخیر مواجه هستند، از جمله این اتهامات، متهم کردن آن‌ها به «یهود ستیزی» و دشمنی و خصومت‌ورزی با یهودیان آمریکایی است. «الن گرانبرگ»، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن، از جمله افرادی بود که با وارد کردن چنین اتهاماتی به دانشجویان معترض این دانشگاه تلاش کرد، آن‌ها را از ادامه اعتراضات و همکاری با دیگر دانشجویان معترض بازدارد. گرانبرگ می‌گوید، دانشجویانی که شعارهایی مانند «توقف نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط صهیونیست‌ها»، «افتخار از آن شهدای ماست» و «آزادسازی فلسطین از رودخانه تا دریا» را سر می‌دهند، «یهودستیز» هستند و او حضور چنین دانشجویانی را در دانشگاه جورج واشنگتن قاطعانه رد می‌کند. اما با همه این اتهامات و اعمال فشارها و تشدید سرکوبگری‌ها دانشجویان آمریکایی همچنان بر ادامه اعتراضات خود تا دست یافتن به خواسته‌هایشان تأکید دارند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • پالما با درخشش ستاره‌های ایرانی، سلطنت خود در اروپا را تداوم بخشید
  • آجر قزاقی چیست؟ 5 کاربرد آجر سنتی+ عکس نمای آجر قزاقی
  • شگرد نتانیاهو برای جلوگیری از دستیابی به توافق آتش‌بس
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • مروری بر نحوه شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آمریکا همزمان با اوج‌گیری تجمعات ضدصهیونیستی در غرب
  • روایت شهادت بانوی پاسدار و فرزندش توسط منافقین
  • استفاده محققان از باد به عنوان ابزاری برای جابجایی اشیا